Vijesti

ČOVIĆ POTVRDIO DA ON STOJI IZA SVEGA: “Slično će biti u Elektroprijenosu i HT Eronetu!”

Ističe da je ostavka direktora Elektroprivrede HZHB dogovorena ranije i da je taj čin sada samo formaliziran.

Nakon što su svi direktori Elektroprivrede HZHB sa sjedištem u Mostaru podnijeli kolektivnu ostavku, lider HDZ-a Dragan Čović je kazao da se radi o “podmlađivanju kadrova” te najavio sličan scenarij i u Elektroprijenosu i HT-u Eronet.

Čović kaže da ostavka nije iznenađujuća, nego očekivana.

“Ako ste je pročitali onda ste vidjeli da je to plod razumijevanja, da upravo pri kraju mandata ove grupacije menadžera na čelu Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne žele dati šansu novim ljudima koji mogu nastaviti ono što je započeto u jednom novom energetskom ali i svakom drugom ambijentu”, kazao nam je Čović za Klix.

Naglasio je da se bezbroj promjena događa u energetskom sektoru i da su ograničenja postavljena u vrlo jasnim standardima na nivou Europske unije, o čemu je kako ističe, pričao zadnjih pola godine.

“Slično nešto će se dogoditi u Elektroprijenosu BiH, slično će se dogoditi ovih dana i u HT Eronetu Bosne i Hercegovine, ali sve za dobro. Ne da bi se neko na bilo koji način doživio ugroženim, nego da damo šansu novim ljudima, kao što smo su Vladi Federacije predložili nova imena, kao što smo u Vijeću ministara dali nova imena, kao što ćemo u Vladi ove županije (HNŽ) jednostavno dati jednu novu poruku. To je politika koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatski narodni sabor i s time ćemo nastaviti dalje”, rekao je Čović.

Ističe da je ostavka direktora Elektroprivrede HZHB dogovorena ranije i da je taj čin sada samo formaliziran.

“Da odmah raščistimo to. Ona je dogovorna kao koncept pravnog rješenja problema i nadam se da ćemo brzo izaći iz ovoga na način da ćemo imati imenovane vršitelja dužnosti, raspisane natječaje i sve ono što slijedi kad su ovakve situacije u pitanju. Znači nešto što je očekivano bilo, dogovarano proteklih mjeseci, a ovo je samo jedan formalno-pravni čin”, objasnio je lider HDZ nakon jučerašnje svečanosti obilježavanja 31. godišnjice HVO-a u Mostaru.

SB

To Top
$(".comment-click-5689").on("click", function(){ $(".com-click-id-5689").show(); $(".disqus-thread-5689").show(); $(".com-but-5689").hide(); }); // Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });