Vijesti

PORUKA IGORA CRNATKA: “SNSD se bori za treći, hrvatski entitet”

“SNSD i njihovi funkcioneri su posljednji koji trebaju da govore o srpskom jedinstvu, jer su ga hiljadu puta zloupotrijebili i zato što se interesi RS-a i SNSD-a ne podudaraju”, rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak, prenosi Avaz.

Crnadak kaže da RS treba Dejtonski sporazum i BiH sa dva entiteta, a SNSD se bori za treći, hrvatski entitet.

“RS treba slobodne institucije i jednake šanse za sve, a SNSD želi da se za sve pita njihov izvršni komitet i da sve poslove dobijaju razni prointeri i druge porodične firme. RS treba mir, stabilnost i nastavak evropskih integracija, a SNSD se zalaže za sukobe, napetosti i zaustavljanje evropskog puta. RS treba da bude mjesto pristojnog života za svoj narod, a SNSD RS doživljava kao bankomat”, ističe Crnadak.

On kaže da iz ovih i mnogih drugih razloga, rejting SNSD-a, a posebno osoba poput Dodika, Špirića, Majkić, Cvijanović i drugih, nikad nije bio gori i nikada nije bilo ovako očigledno da narod jedva čeka da im vidi leđa.

“Nisu ni Jelena Trivić, ni Mirko Šarović čudotvorci sa čarobnim štapićem, ali jesu osobe preko kojih će se otvoriti šansa za RS i za novu, demokratsku vlast koja će istinski raditi za RS i za sljedeće generacije”, poručuje Crnadak.

AVAZ

To Top
$(".comment-click-3301").on("click", function(){ $(".com-click-id-3301").show(); $(".disqus-thread-3301").show(); $(".com-but-3301").hide(); }); // Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });