Vijesti

Nešić uz Marš na Drinu i sablju krenuo u kampanju, Salkić poziva CIK na reakciju

Predsjednik DNS-a i državni zastupnik koji je i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine objavio je videospot snimljen u Brčkom u kojem ljubi sablju uz pratnju Marša na Drini. Na to je reagirao potpredsjednik bh. entiteta RS Ramiz Salkić.

“Ovo što sa “Maršom na Drinu” i isukanom sabljom u izbore kreće jasno nam poručuju šta nas čeka u budućnosti ako slabi, podijeljeni i neodlučni budemo! Logično bi bilo da izborna komisija zabrani ovakvo mjesto, kazni stranku i njenog kandidata. Ostaje da vidimo hoće li tako i biti.

Važno je da mi budemo svjesni dubine ove poruke koja se šalje nama Bošnjacima, ali i srpskom biračkom tijelu od kojih se očekuje da podrže “Marš na Drinu” i isukanu sablju. I onda se ljute i bune kada se patriote ove zemlje prebrojavaju. Upravo zbog ovakvih poruka cijeli život se trebamo i moramo prebrojavati i budni biti”, naveo je Salkić na FB.

S obzirom da su CIK-u data dodatni ovlaštenja očekuje se da u ovom slučaju reagiraju i zabrane emtovanje ovog mjesta.

NAP

To Top
$(".comment-click-3298").on("click", function(){ $(".com-click-id-3298").show(); $(".disqus-thread-3298").show(); $(".com-but-3298").hide(); }); // Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });