DESPOTI U DVORIŠTU PRIVATNE VILE, SPECIJALCI OKO ZGRADE VLADE REPUBLIKE SRPSKE: Dragan Lukač otkrio na koji način policija RS-a štiti Milorada Dodika…

“Srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika obezbjeđujemo u skladu sa zakonom”, rekao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske.

“Angažovan je mnogo veći broj ljudi i njihova obaveza je da u skladu sa zakonom brane srpskog člana Predsjedništva BiH, kao i članove njegove porodice od bilo kakavog ugrožavanja”, rekao je Lukač novinarima u Zalužanima kod Banje Luke.

Lukač je kazao da će mjere sigurnosti biti pojačane dok god za tim bude potrebe.

“Nema razloga za paniku”, rekao je Lukač.

Podsjećamo da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske lociralo je mjesto snimanja videa u kojem maskirano lice nudi novčanu nagradu za ubistvo člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika. Ministar Dragan Lukač istakao je kako se radi o ugostiteljskom objektu u Sarajevu.

Lukač je istakao kako je sve unaprijed pripremljeno i montirano, “jer postoji čovjek koji to spremno snima dok lice ulazi unutra maskirano i nudi određen novac da bi neko izvršio takvo ubistvo”.

SB