IZGLEDA DRAŠKO STANIVUKOVIĆ ŽENI SE TANJOM SAVIĆ: Političar prijateljima otkrio planove…

“Draškova ljubav prema Tanji je pobijedila. On to više i ne krije”, ispričao je izvor
Tanja Savić i Draško Stanivuković izgleda će “stati na ludi kamen”, a to je političar navodno stavio do znanja svojim prijateljima, javlja Kurir.

I dok ga čeka razgovor sa roditeljima, Stanivuković se navodno povjerio drugarima i rekao im da sa Tanjom ima ozbiljne namjere.
Njegovi bliski priajtelji i članovi porodice nisu vjerovali u pisanja medija, ali kada su se pojavile fotografije na kojoj Tanja i Draško večeraju, Stanivuković je prema pisanju medija otkrio koliko je njihova veza ozbiljna.

“Draškova ljubav prema Tanji je pobijedila. On to više i ne krije, čak je i roditeljima objasnio da je ona prava žena za njega, te da s njom ima ozbiljne planove”, objašnjava izvor za Skandal i dodaje:

“Rekao je bliskim drugovima da je Tanja divna duša, harizma kakva se više ne rađa, te da ima anđeoski glas od kojeg mu zastaje dah. Zato i ne čudi što je pjevačica sve ljepša. Očito da ljubav gradonačelnika pozitivno utječe na nju. Čak se ne obazire ni na medijske priče kako je, navodno, varala muža Dušana sa pekarom. Na tu priču se i on nadovezao, pa je prošle nedjelje izjavio da Tanjine navodne prevare nisu ništa novo”, ispričao je izvor.