Djevojka donirala bubreg dečku i spasila mu život, kao “hvala” je prevario i ostavio

Da za neke ljude rečenica “u dobru i zlu” znači upravo to, pokazala je djevojka po imenu Colleen koja je svom dečku donirala bubreg kako bi mu spasila život. No, on joj se odužio na nimalo lijep način.

Da bi otišla pod nož, Colleen se uopšte nije mislila, no umjesto “hvala” od dečka je dobila prevaru, a potom i nogu.

Njenu priču na TikToku pregledalo je više od 10 miliona ljudi. Amerikanka je objasnila kako je u to vrijeme njen dečko morao na transplantaciju bubrega jer se borio sa hroničnom bolesti zbog koje je bio na dijalizi od 17 godine.
https://www.tiktok.com/@colleeeniie/video/7054763190156184878
“Odlučila sam da se testiram da vidim podudaramo li se. Nisam željela da ga gledam kako umire”, rekla je ona, prenosi The Sun.

Nakon što su rezultati pokazali kompatibilnost, uslijedila je transplantacija, ali i oporavak, koji su po oboje prošli dobro.

Dok bi većina ljudi bila zahvalna do kraja života, njen dečko odužio joj se tako što je sedam mjeseci kasnije prevario. Naime, saopštio joj je kako sa prijateljima odlazi na momačku večer u Las Vegas. Iako se Colleen nije brinula oko putovanja jer je smatrala svog dečka vjernim, grdno se prevarila. Nakon što se vratio s puta, priznao je šta je učinio.

“Svađali smo se, no na kraju sam mu oprostila i dala drugu šansu”, govori ona.

Ipak, tri mjeseca poslije dobila je i “nogu”.

“Rekao mi je: ‘Ako smo namjenjeni jedno drugom, Bog će nas ponovo spojiti’, a onda me blokirao na svim društvenim mrežama”, priča ona.

Da to nije jedini udarac koji joj je zadao, Colleen je objasnila u nastavku priče, rekavši kako je potom plasirao priče kako mu je bubreg dala da bi “ispala dobra”.

U komentarima naišla je na brojnu podršku i one koji su u njoj vidjeli oličenje hrabrosti i humanosti, a mnogi su zaključili kako je njen dečko osoba bez imalo srama.

“Imaš tako veliko srce”, “Trebaš biti ponosna na sebe, spasila si nečiji život”, “Jedini koji je na gubitku je on”, “On praktički ne bi bio živ da nema tebe i s tim će morati živjeti do kraja života”, pisali su joj.
izvor:klix