DOMAĆI LEK ČUVENOG DOKTORA AMOSOVA: Smanjuje rizik od srčanih bolesti, reguliše krvni pritisak i uklanja holesterol!

Danas svi posežu za lekovima koje nude farmaceutske kompanije, zaboravljajući da su mnogo efikasnija sredstva ona prirodna.

Doktor Amosov razvio je čitav sistem za održavanje zdravlja. Nikolaj Amosov je spasio na hiljade života ljudi koji su bolovali od kardiovaskularnih bolesti.

Godine rada sa pacijentima koji su imali problema sa srcem su ga inspirisale da napravi domaći lek koji uklanja sve simptome. Amosova pasta je lek koji svako treba da ima u svojoj kući.

Za ovaj lek biće vam potrebno:
500 gr oraha
500 gr suvog grožđa
500 gr suvih kajsija
500 gr suvh šljiva
500 gr suvih smokava
Kašika meda
1 limun
Sameljite sve satojke, dobro ih izmešajte pa dodajte kašiku meda i iscedite limun. Ukoliko je smesa previše gusta, zagrejte je na ringli kao biste mogli da napravite homogenu smesu.

Dobijenu smesu rasporedite i male tegle. Lek će biti dobar za upotrebu u narednih 6 meseci.

Ovako se koristi lek:
Doktor Amosov preporučuje da jednu kašiku pojedete 30 minuta pre doručka i jednu 30 minuta pre večere.

Ovaj lek mogu da konzumiraju i deca starija od 3 godine, s tim što je doza u tom sluičaju jedna kašika dnevno.

Kombinacija orašastih plodova i suvog voća ima veliku ulogu u odžavanju zdravlja srca, kaže doktor.

Prednosti upotrebe ovog leka:
Pogoduje celom organizmu. Značajno smanjuje rizik od srčanih bolesti i vaskularne skleroze. Poboljšava centralni nervni sistem, reguliše krvni pritisak, sprečava trombozu i stvaranje ugrušaka. Bioaktivne supstance uključene u mešavinu aktiviraju elastičnost krvnih sudova i uklanjaju holesterol. Mešavina povoljno deluje na digestivni trakt, aktivira crevnu funkciju i jača celo telo.

Blagotvorni vitamini i mikroelementi koje sadrži aktiviraju odbrambeni mehanizam i odlična su prevencija od zaraznih i virusnih bolesti, naročito u toku jeseni i zime.

Izvor: stil.kurir.rs